Att köpa valp


Mina valpar ska hamna i bra hem och få ett tryggt och aktivt liv. För att ge mina valpar bra förutsättningar att få detta säljer jag endast till personer med goda kunskaper om vad en hund behöver för att må bra. Jag vill att du är påläst om rasens egenskaper och historia.


Är du intresserad av utställning och inte har tidigare erfarenhet av detta hjälper jag gärna till. Även när det gäller träning och hur man får det att fungera så bra som möjligt i vardagen är ni välkomna att höra av er. Jag ordnar även träffar då ni får möta andra som köpt valp från Niccmarkz. Jag vill ha en bra relation med mina valpköpare i många år framöver så jag kan följa hundarnas utveckling & äventyr.


Det är viktigt för mig att utvärdera kullen och det är viktigt för rasens statistik och

utveckling att hundarnas höfter och armbågar röntgas. Detta göra att jag ställer följande krav på mina valpköpare:


  > Hd / Ed röntgen vid ca 18 månaders ålder.

 

  > BPH vid lämplig ålder (när hunden är mogen), ca 2 års ålder


Om vi kommer överens om köp väljer vi valp tillsammans. Anledningen till detta är

att rätt valp ska hamna i rätt hem beroende på vad man har för mål med hunden, jag vill att du som valpköpare ska bli så nöjd som möjligt med din valp. Jag vill att du ska känna att du fick "rätt" valp!

Jag bjuder mina valpköpare på 1 års medlemskap i RACC- Ras och Avelsföreningen för Cane Corso.


Vid leverans är valparna:


  > Registrerade i Svenska Kennelklubben (registreringsbevis/ stamtavla medföljer)

 

  > Regelbundet avmaskade

 

  > Id märkta med microchip

 

  > Vaccinerade

 

  > Dolda felförsäkrade i Agria

  

  > 2 kg av det foder valpen är van vid medföljer, Eukanuba Puppy Large Breed

 


Du är välkommen att höra av dig om du är intresserad av valp eller ställa frågor om rasen!